Showing posts with label award. Show all posts
Showing posts with label award. Show all posts

Friday, February 7, 2014

Liebster Award!

Yaay!! I got nominated for a Liebster Award from one of my blogger friends Jane from Asian Fixations! She has a really awesome blog so you should totally check it out! Thank you Janey! <3

Well first, here are the rules:
  1. Post the award on your blog.
  2. Thank the blogger(s) who presented this award and link back to their blog.
  3. Write 11 random facts about yourself.
  4. Answer 10 questions posted by the presenter and ask your nominees 10 questions.
  5. Nominate 10 bloggers who you feel deserve this award and who have less than 200 followers.
11 facts about myself:

Oh, I'm really bad at talking/writing about myself! Oh well, lets give this a try...
  1. I want to be a doctor.
  2. I will turn 18 this year, in July.
  3. I love chocolate!
  4. I love talking about fictional boys! ;P
  5. I have had a crush on a guy in my school for 6 years!
  6. I don't like to go out much.
  7. I love rainy days!
  8. I love to watch "procedural cop shows"! I was a CSI addict once!
  9. I love colored eyes! Especially blue and green.
  10. I cry very easily while reading a book or watching a movie or TV show and an emotional scene comes up. That is why I don't watch emotional movies with other people or in the cinema because I'm embarrassed of crying during a scene that no one else felt was that emotional
  11. I love cats! I want a cat!
Whew! Now that I'm done with that, here comes the hard part! The question, answers!

1. If your life will be turned into a drama/movie, who do you want to play 
you?
Ans: Oh that's easy, Yoon Eun Hye! She's an amazing actress plus we kinda look alike. So yeah, I would like YEH to play me! :D

2. What’s the one movie you can watch a hundred times and never get tired of?
Ans: Oh but there are so many! In Asian movies, Sunny! <3 And in English ones, Pride & Prejudice, Leap Year, A Walk To Remember, Anastasia...

3. If you’re given the chance to record a duet, what song would you sing and who’d be the one singing with you?
Ans: Oh you have no idea how much I have fantasized about this! :P I would love to song either with Kyuhyun (from Super Junior) or Nick Jonas. And the song I would like to sing is Two Is Better Than One (By Boys Like Girls featuring Taylor Swift).

4. Create a mixtape with your life as the theme.
Ans: Oh that's such a hard question! Ok, so here goes...
  • A Place In This World by Taylor Swift
  • Count On Me by Bruno Mars
  • It's My Life by Bon Jovi
  • Young by Hedley
  • Invincible by Hedley
  • Parade Rain by Hedley (Hedley songs are very relatable :P)
  • Dark Side by Kelly Clarkson
  • I'll Always Remember You by Hannah Montana/Miley Cyrus
  • Time Of Our Lives by Miley Cyrus
  • Fifteen by Taylor Swift
I think ten's enough... That was easier than I thought, though :P

5. In your opinion, which movie/drama has the best OST?
Ans: Oh, that's easy! Skip Beat! I love the Skip Beat OST! <3

6. If your life is a Korean drama (or Jdrama!), why not? 
Ans: Does this mean why I wouldn't want it to be one or why it isn't one? Well I'm going to answer the former question. I wouldn't want my life to be a Kdrama because I don't like too much real life drama. It's too tiring :P And really, I'm too simple. I could never deal with the villains and the problems and stuff.

7. What are your pet peeves when watching dramas?
Ans: Bad chemistry between the leads. Bad kiss scenes. Stupid humor or humor I don't undertstand. Overly dumb female leads. Insta-love. Slow pacing. I bet there are more but these are the ones that are coming to my mind right now.

8. What book/manga/comics/etc would you want to be adapted into a drama/movie?
Ans: Someone please make the Mediator series by Meg Cabot into a TV show!!!

9. If you could change the ending of one drama/movie, which one and what changes would you do?
Ans: Well there's Big but I would change the whole second half of the drama, not just the ending... Oh, I would love to change the ending of Heirs! First of all I would give Kim Won his love and make him happy. I would put Young Do and Rachel together. I would kill off the dad and his wife. And lastly I would send Kim Tan and Eun Sang to America so we won't have to see them ever again!

10. “Are monsters born or made?” – White Christmas XD
Ans: Oh no, you didn't! I thought so hard over this question after watching that drama! And to be honest, I think it could be either way. I think it depends on the person and his choices. For example, not everyone who was abused becomes a monster. Similarly, not everyone who has some natural psychological problem becomes a monster. So it just depends on the person and what he chooses to do.

That was fun! Very creative questions, Jane! Now I have to make questions myself... That's hard!

Questions for Nominees:
  1. Describe yourself in a sentence.
  2. What is your guilty pleasure?
  3. The worst drama you have ever watched or the worst book you have ever read?
  4. What is the worst punishment you have ever received and for what?
  5. What's your most embarrassing moment?
  6. What was your favorite cartoon as a child?
  7. What is your favorite genre? (In terms of books or dramas or movies etc)
  8. If a character from a book/drama could come to life, who would you want it to be and why?
  9. What is a common misconception that people have about you?
  10. If you could go into the world of any book or drama/movie, which one would you like to go to?
Nominees:
Wow! I don't know many blogs with less than 200 followers! So, after half an hour of searching, I can only nominate 9.

Once again, thank you so much Jane for nominating me for the Liebster award! It was a fun post to do :)

Thursday, June 28, 2012

Liebster Award!! =D

The Liebster Blog Award is given to upcoming bloggers who have 200 followers or less. It helps people to get to know you as a blogger while introducing your blog to new viewers.

I was tagged/nominated for the Liebter Blog Award!! Thank you so much H.K from A Solitary Passion for nominating me! <3

Here are the rules:
  1. Each person chosen must provide 11 facts about themselves.
  2. Answer the 11 questions that the blogger who tagged you has given, then think of 11 questions for the people you tag.
  3. Choose 11 people to receive the award and link them in your post
  4. Be sure to tell these people that you've tagged them.
  5. Remember, no tag backs (in other words: don't tag the person who tagged you.)
~11 Facts about me:
  1. I'm a hopeless romantic.
  2. I have trouble trusting people.
  3. I keep a journal and I title my entries.
  4. I don't like to plan ahead, because things almost never go as I plan. I'm a 'I'll cross that bridge when I get to it' kind of person.
  5. I'm a sucker for blue eyes <3
  6. I'm told that I'm too nice to people and that is why they use me. I'm beginning to think that's true......
  7. When I truly like something/someone, I talk about it/them ALL. THE. TIME. My poor mom has to listen to me go on and on and on.....
  8. I'm obsessed with saving the environment and helping other people. I do all that I can in my power to achieve these goals. 
  9. Fifty Shades books are the only books I have ever skip-read. Too much repetition. And even then I could recite phrases from then because they were repeated so much.
  10. When I was young I used to dream of becoming a singer, actress, archaeologist, journalist etc. In short, my dream professions changed almost every month.
  11. I'm much more confident online than I am in person.
~Questions for me:

1. In one sentence: who are you?
Ans: I'm Hira.... Honestly, I'm really bad at about mes..... So I'm not sure how to answer this =/

2. What's something a lot of people do that you disagree with?
Ans: I don't like it when people back bite and I notice that a lot of people do it. It's so wrong....

3. What's something no one can take away from you?
Ans: My belief and trust in God.

4. What's a common misconception that people have about you?
Ans: That I'm bad at keeping secrets and I can't be trusted. I don't know why people get this impression of me 'cause honestly I'm very good at keeping secrets and I'm more trustworthy than most people..

5. Your favorite quote?
Ans: “I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”
― Marilyn Monroe

6. Do you believe honesty is the best policy? 
Ans: Yes, I do. I've learnt that you get into much more trouble if you lie and honesty can solve a lot of problems. But I'm not saying that you should tell everyone everything. I think it'd be better to say "I'm not comfortable sharing that with you." rather than making up a lie.

7. Describe yourself in 3 words.
Ans: Honest, hard-working & lazy.

8. Which dead author would you want to be haunted by?
Ans: Oh that's a hard one...... Can I skip? I'm skipping this question, sorry! I'd rather be haunted by a book character (namely Jesse) than an author. =P

9. What do you want to be known for?
Ans: I want to be known for my honesty and personality. I want to be known as a good friend and a good person.

10. What do you do when nothing else seems to make you happy?
Ans: Lie on my bed, hug my pillow tight and cry myself to sleep. Or talk to God, knowing that He's listening and He'll help me.

11.  Who do you think is the worst writer?
Ans: Well it's kinda mean I guess but out of all the authors I've read, I disliked Judy Blume's work the most. I've tried two of her novels and they've disappointed me every time. No more Blume for me.

~Questions by me:
  1. Describe yourself in a sentence.
  2. What's your guilty pleasure?
  3. What's your favorite childhood book?
  4. What is the worst punishment that you've ever received and for what?
  5. What's your most embarrassing moment?
  6. What is the worst book you've ever read?
  7. What was your favorite cartoon as a child?
  8. What is the most unusual/craziest thing that has ever happened to you?
  9. What is the one thing you could tell us about yourself that others would be shocked to know?
  10. Your biggest dream?
  11. If a character from a book could come to life, who would you want it to be and why?
~Nominations:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...